Procurorul Adriana Bețișor, cea care a reprezentat acuzarea în cele mai răsunătoare dosare de până acum, a fost avansată în funcție. Din simplu procuror anticorupție aceasta a devenit șef adjunct interimar al Procuraturii Anticorupție. Contactată de TV8, aceasta s-a declarat surprinsa de avansare.

„Nu s-a anunțat concursul respectiv, este o funcție vacantă care se exercită de interimat până la anunțarea concursului”, a specificat Bețișor.

Adriana Bețișor a început să activeze în Procuratura Anticorupție în iunie 2011, iar mica experiență de activitate nu a fost un impediment la angajare. Aceasta a instrumentat cele mai cunoscute dosare, obținând condamnarea inculpatilor. Ea a instrumentat cazul lui Ilan Sor, al ex-premierului Vlad Filat, dar și al fostului viceministru de interne, Veaceslav Ceban. Adriana Betisor va asigura interimatul pana la organizarea concursului propriu-zis pentru ocuparea funcției de șef adjunct al Procuraturii Anticoruptie. Aceasta ne-a declarat ca nu a decis dacă va candida în cazul unui eventual concurs pentru acest post.