/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și alerta ISW. Ucraina a retras tancurile Abrams de pe linia frontului

Procurorul Adriana Beţişor, avansată în funcţie. La 31 de ani, șef ad-interim la Procuratura Anticorupție

missing
31 august 2017, ora 18:50

„Nu s-a anunțat concursul respectiv, este o funcție vacantă care se exercită de interimat până la anunțarea concursului”, a specificat Bețișor.

Adriana Bețișor a început să activeze în Procuratura Anticorupție în iunie 2011, iar mica experiență de activitate nu a fost un impediment la angajare. Aceasta a instrumentat cele mai cunoscute dosare, obținând condamnarea inculpatilor. Ea a instrumentat cazul lui Ilan Sor, al ex-premierului Vlad Filat, dar și al fostului viceministru de interne, Veaceslav Ceban. Adriana Betisor va asigura interimatul pana la organizarea concursului propriu-zis pentru ocuparea funcției de șef adjunct al Procuraturii Anticoruptie. Aceasta ne-a declarat ca nu a decis dacă va candida în cazul unui eventual concurs pentru acest post.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram