Președintele rus ar deține o vilă secretă. Reședința de vacanță, extrem de luxoasă, este situată pe o insulă, nu departe de Sankt Petersburg. Despre aceasta a anunțat liderul opoziției ruse, Alexei Navalnîi, după ce a investigat subiectul. Conform documentelor, proprietatea ar aparține fiului unui oligarh, prieten de-al lui Putin. În realitate, însă, vila s-ar afla permanent la dispoziția președintelui rus.

Cunoscutul lider al opoziţiei ruse, Alexei Navalnîi, vine cu noi acuzaţii la adresa preşedintelui Rusiei. Acesta susține că Vladimir Putin ar deține o luxoasă reședință de vacanţă. Vila Sellgren este înconjurată de un imens parc și se află pe o insula, nu departe de orașul Sankt Petersburg.

Uriaşa proprietate, care numără un garaj, câteva case, dar și un heliport, ar avea 50 de hectare. Potrivit lui Navalnîi, vila figurează, în acte, pe numele unui apropiat al președintelui rus. Despre averea lui Vladimir Putin s-a scris de mai multe ori. Unii spun că ar fi cel mai bogat om din lume şi că ar fi strâns cel puţin 200 de miliarde de dolari. Pe hârtie e mult mai modest: un salariu anual în jurul a 120.000 de dolari, două apartamente, un teren şi trei maşini de producţie locală. Investigația, lansată acum două zile, a adunat în jur de 2.5 milioane de vizualizări. Informațiile prezentate în ea nu au fost, însă, comentate.