Cristiano Ronaldo revine cu un nou hat trick de senzație. Suspendat de la echipa sa de club, portughezul s-a revanșat spectaculos, contribuind decisiv la victoria cu 5-1 a Portugaliei în fața Insulelor Feroe. În altă partidă din cadrul preliminariilor Campionatului Mondial, Franța a spulberat Olanda cu 4-0.

Cristiano Ronaldo a demonstrat încă odată că este într-o formă de invidiat în acest sezon. Acesta a înscris trei goluri de senzație în partida contra Insulelor Feroe, din cardul preliminariilor Campionatului Mondial. Portughezul a deschis scorul chiar în minuta 3, după o foarfecă senzațională.

După o jumătate de oră, același Ronaldo a făcut 2-0, după ce Jacobsen l-a faultat în careu pe Joao Mario, iar fotbalistul lui Real Madrid a transformat excelent lovitura de la 11 metri. Oaspeții au înscris golul de onoare în minutul 38, prin Baldvinson, fiind și ultimul gol din prima repriză. În repriza secundă, Carvalho a înscris din centrarea lui Ronaldo, ca mai apoi cei doi să inverseze rolurile în minutul 65.

Portugalia are la activ 18 puncte în gruba B, cu 3 mai puține decât lidera Suiedia.

În altă partidă, Olanda a suferit cea mai drastică înfrângere în meciurile oficiale din ultimii 109 ani, după ce a pierdut cu 4-0 în fața Franței. Kylian Mbappe, noul împrumut al lui PSG, care poate rămâne definitiv la vicecampioana Franței pentru 180 de milioane de euro, s-a remarcat cu un gol

Franța a urcat pe primul loc în grupa A din cadrul preliminariilor Campionatului Mondial, având 16 puncte la activ.