Imagini care îți dau fiori la propriu au fost surprinse la Toronto. Un apicultor s-a lăsat acoperit de un roi de albine și a rezistat așa 61 de minute. În acest fel, el a depășit precedentul record de Guiness Book cu 8 minute. Bărbatul a declarat că a vrut să arate lumii întregi că albinele sunt inofensive.

Pentru acest exercițiu au fost aduse în jur de 100 de mii de albine, însă au participat propriu-zis la experiment doar cele mai blânde. Pentru a atrage roiul, regina stupului a fost închisă într-o cutiuţă pe care apicultorul a purtat-o la gât. Bărbatul a fost așezat într-o boxă, iar miile de insecte l-au acoperit imediat şi au rămas pe capul lui şi pe partea superioară a corpului. Apicultorul a spus că prin această demonstrație publică a vrut să arate tuturor că de albine nu trebuie să ne fie frică.

La exercițiu au fost invitați și reprezentanţii Cărţii Recordurilor. Aceștia au stabilit că bărbatul a rezistat așa 61 de minute, ceea ce este cu 8 mai mult decât precedentul record. După aceasta cascadorie, temerarul a scăpat doar cu câteva înţepături.