/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

A sustras trei milioane de ruble dintr-un bancomat din Moscova. Un moldovean, dat pe mâna rușilor

missing
07 septembrie 2017, ora 12:34

Potrivit agenției de știri Moscova, Timofei Capriana, în vârstă de 31 de ani este învinuit că în decembrie 2016 a participat la furtul unei sume mari de bani – aproximativ trei milioane de ruble. Folosind o hartă pentru a citi blocarea electronică, atacatorul și complicii săi au intrat noaptea într-o bancă publică din Moscova. Suspecții au deschis bancomatul instalat în cadrul băncii de unde au sustras suma de bani.

După acest incident, moldoveanul a părăsit Rusia, după care a fost dat în căutare internaționale. În luna aprilie a acestui an, moldoveanul a fost reținut în România, iar pe 6 septembrie acesta a fost însoțit de serviciul Interpol în Rusia.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram