/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Încă 30 de zile de arest pentru mama care și-a înjunghiat copii. Femeia își așteaptă sentința

08 septembrie 2017, ora 16:56

A trecut deja o lună de la incidentul, când mama și-a rănit proprii copii cu un cuțit. Cei doi minori de un an și respectiv 12 ani, sunt în continuare sub supravegherea tatălui care nu a fost decăzut de drepturile părintești. Femeia își așteaptă evaluarea psihică care va decide dacă va fi cercetata penal.

Astfel, dacă se va stabili că era perfect conștienta când a comis fapta, ea va fi judecată pentru tentativă de omor și va risca închisoare timp de doua decenii.

Potrivit politiei, anterior femeia vizitase de câteva ori cabinetul psihiatrului, primind un curs de lecuire împotriva depresiei.

Reamintim că, incidentul a avut loc la începutul lunii august. După ce și-a injuriat copii, femeia a vrut să se sinucidă, dar a fost salvată.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram