/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/VIDEO/ Moarte învăluită în mister. Deținutul de la penitenciarul Rezina ar fi murit electrocutat

missing
08 septembrie 2017, ora 18:02

Într-un mesaj venit astăzi la TV8, sursa menționează că factorii responsabili știu foarte bine de ce a murit deținutul, dar nu înțelege de ce se feresc să anunțe oficial.

Bărbatul care a murit miercuri la Rezina, în penitenciar, s-a electrocutat. Nu știu de ce cei de la DIP ascund asta. Alți deținuți au văzut când a fost chemat medicul, dar nu au mai putut face nimic. Și încă cei de acolo făceau glume pe seama asta… El făcea reparație și s-a aninat de niște fire. Nu știu dacă asta e important, dar ziceam să vă spun. Văd că presa spune altceva”, se arată în mesajul recepționat de TV8

La rândul lor, cei de la Departamentul Instituțiilor Penitenciare resping această versiune. „Deci nu, nu poate fi vorba despre electrocutare, pentru că administrarea curentului electric, de fapt, propriu-zis se face de către angajați din coridor și nu poate deținutul de sine stătător să aibă acces la prizele electrice și așa mai departe. Nu este adevărat. V-am zis, cadavrul deținutului se află la Centrul de Medicină Legală, la secția Orhei și acolo o să ne prezinte toate detaliile privind cauza decesului deținutului”, a declarat Ofițerul de Presă DIP, Oleg Pantea.

Bărbatul a decedat miercuri, în Penitenciarul numărul 17. Acesta avea 43 de ani, iar în 2019 urma să fie eliberat. Circumstanțele cauzei sunt investigate de Procuratura raionului Rezina.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram