/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/VIDEO/ Moldovenii, campioni la Dragon Boat. Cinci medalii de aur în două zile cucerite de canotorii moldoveni

08 septembrie 2017, ora 17:26

Campionatul Mondial de Dragon Boat între cluburile de juniori, este unul de succes pentru sportivii moldoveni. După primele trei zile de participare, Clubul sportiv „Vulturii”, face ravagii la competiția desfășurată în Veneția. La cursa de 200 de metri, aceștia au cucerit trei medalii de aur la echipajul format din 20 mixt, 10 mixt și 10 masculin. La ultima cursă, conaționalii noștri i-au înfruntat pe cei din Hong Kong.

La distanța de 500 de metri, tricolorii au cucerit aurul la 20 mixt, argintul și bronzul la 10 mixt și încă o medalie de aur la echipajul format din 10 băieți.

Astăzi, la cursa de 2000 de metri, Moldova și-a mai asigurat o medalie de aur. Sportivii moldoveni au urcat eroic pe podium.

Competiția, care este recunoscută de Federația Internațională de Canotaj, se desfășoară în perioada 3-8 septembrie.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram