/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spioni deghizați! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

/FOTO/ „Lista necesităților”. 550 de lei - suma pe care trebuie să o scoată un părinte cu copil de grădiniță la început de an

missing
09 septembrie 2017, ora 12:48

Dintr-o imagine postată de Facebook de o mămică, putem vedea cum comitetul părintesc al unei grădinițe din Capitală, adună bani pentru Ziua Profesorului, sume bănești care ar urma să ajungă la administratoarea, profesoara de muzică, metodista, la cele două educatoare și la dădaca grupei.

Totodată, părinții au decis să felicite material și una din educatoare cu ziua de naștere. Aici se mai adaugă bani pentru fondul grupei, rechizite de birotică, butelii de apă, șervețele umede și uscate.

În total, un părinte care frecventează grupa respectivă trebuie să scoată din buzunar 550 de lei până la data de 30 septembrie.

Reamintim că, colectarea taxelor informale de comitele părintești sunt ilegale.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram