/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Singurul președinte de raion al PPEM pleacă din partid. Va colabora în continuare cu Guvernul Filip

missing
09 septembrie 2017, ora 16:02

„Ca urmare a unei analize ample a evoluției evenimentelor din ultima perioadă, vă anunț despre decizia mea de a părăsi rândurile PPEM, inclusiv mă retrag din funcția de președinte al organizației teritoriale și din fracțiunea acestui partid. Voi continua să activez în continuare în Consiliul raionului Cimișlia ca demnitar public și voi încerca să-mi duc la bun sfârșit mandatul de președinte al acestui raion, contez pe buna conlucrare cu toți aleșii locali, în interesul cetățenilor”, a scris Olărescu pe pagina sa de Facebook.

Acesta a adăugat că aprecieză acțiunile guvernului Filip și pașii ce se întreprind pentru integrarea Republicii Moldova în Uniunea Europeană. Funcționarul mizează la o bună colaborare pe viitor cu partidul de la guvernare.

Olărescu a fost ales președinte al raionului Cimișlia în iulie 2015. El a fost singurul reprezentant al PPEM în fruntea unui raion.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram