/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și alerta ISW. Ucraina a retras tancurile Abrams de pe linia frontului

/VIDEO/ Pasha Parfeni lansează în premieră pentru Moldova, loop pedal version pentru single-ul „Haina Evei”

missing
09 septembrie 2017, ora 09:48

Melodia are un mesaj puternic, iar fiecare acord și vers, reprezintă o mini declarație de dragoste pentru iubita artistului.

„Haina Evei este o revelație. De ce? Pentru că am divulgat secretul slăbiciunii noastre, a bărbaților, față de femei. Indiferent de câte trucuri ar avea ele – rochii feminine, tocuri înalte, cămașe bărbătești pe corpul gol, decolteuri și șlițuri,coafuri, parfumuri, rujuri, flori – toate sunt doar diverse feluri de momeală. Esența, arma lor imbatabilă sunt ele. Naturale, așa cum sunt. Cu zîmbete, priviri, gesturi, emoții… fără măști, sincere, divine. Asta ne cucerește definitiv, ne face dependenți și… fericiți. Da, nouă ne place să fim cuceriți de femeile adevărate”, declara Pasha Parfeni.

Pasha Parfeni este considerat artistul cu una dintre cele mai bune voci masculine din țară. Este recunoscut și apreciat de către public, în special pentru prestațiile de succes din cadrul concursurilor Eurovision, Cerbul de Aur și Festivalul Mamaia.

Interpretul va reveni toamna aceasta cu multe surprize pentru ascultătorii săi.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram