/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

Moldovean, prins la vamă cu buletin fals. L-a cumpărat cu 100 de euro și intenționa să lucreze în Franța

missing
10 septembrie 2017, ora 10:56

În Punctul de Trecere a Frontierei Sculeni, s-a prezentat pentru a intra în România, cetățeanul din R.Moldova, Ion B., în vârstă de 36 de ani, pasager într-un autoturism înmatriculat în Franţa.

În baza unei analize de risc, polițiștii de frontieră au solicitat lucrătorilor vamali efectuarea unui control amănunțit asupra bărbatului, în urma căruia a fost descoperită, în borseta acestuia, o carte de identitate cu însemnele autorităților românești. Cu ocazia verificărilor specifice efectuate, polițiștii de frontieră au stabilit că documentul nu îndeplineşte condiţiile de formă şi fond ale unuia autentic, fiind fals.

Cu privire la cele constatate, bărbatul a declarat că a procurat documentul de la un cetățean ale cărui date nu le cunoaște, plătind suma de 100 euro și intenţiona să ajungă în Franţa, în vederea găsirii unui loc de muncă, urmând să se folosească de cartea de identitate românească falsă.

În cauză, polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de fals material în înscrisuri oficiale.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram