/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/FOTO/ A ascuns țigările în roata de rezervă. Aproape 12 mii de țigarete nedeclarate, depistate de vameși

11 septembrie 2017, ora 14:34

Primul caz a fost raportat de către vameșii de la Sculeni în după-amiaza zilei de ieri, 10 septembrie curent, după ce patrupedul Vămii a semnalat prezența unor obiecte suspecte în roata de rezervă, aflată în portbagajul autoturismului condus de către un locuitor al raionului Fălești.

Ulterior, imaginile prelevate în cadrul scanării au confirmat reacția patrupedului, fiind dispusă decuparea anvelopei. În rezultat, vameșii au depistat 7.800 de țigarete marca „Rothmans”, cu timbru de acciz al Republicii Moldova.

Câteva ore mai târziu, echipa mixtă de control din cadrul Aeroportului Internațional Chișinău, formată din vameși și polițiști de frontieră, au depistat 4.000 de țigarete, mărcile „Marlboro” și „Winston”. Bunurile au fost găsite în valiza unui conațional, în vârstă de 20 de ani, pasager al cursei Chișinău-Dublin.

Bunurile au fost reținute în vederea confiscării, iar contravenienții urmează a fi sancționați cu aplicarea unei amenzi în cuantum de până la 4.500 lei fiecare.

Foto: customs.gov.md

Foto: customs.gov.md

Foto: customs.gov.md

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram