/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/FOTO. VIDEO/ Grup criminal, deconspirat. Poliția a depistat peste 10 mii de țigări și 60 de mii de lei

11 septembrie 2017, ora 15:46

Urmare a descinderilor petrecute în or. Lipcani raionul Briceni, au fost depistate și ridicate 21 de cutii în care se aflau 210 000 de ţigarete de marca Ritm cu timbru de acciz al R.M și 21 cutii Tetra Pak, cu volumul de 3l cu băutură spirtoasă contrafăcută de marca „FINLANDIA” de origine străină, fără timbru de acciz. Marfa era destinată comercializării ilegale, valoarea căreia era estimată la aproximativ 180 000 lei(md) și care nu avea careva acte de proveniență.

De asemenea, la fața locului au fost găsite și înscrisuri de ciornă în care se ducea evidența ţigărilor vândute ilegal și care ulterior erau transportate prin contrabandă, mai multe ambalaje și recipiente din plastic precum și mijloace bănești în sumă de 60 000 lei constând din valută și lei moldovenești, bani obținuți din activitatea ilegală.

Investigațiile pe caz continuă, în scopul identificării și tragerii la răspundere penală a tuturor persoanelor implicate în schema infracțională deconspirată. În cazul în care, persoanele implicate vor fi găsite vinovate, riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de până la 10 ani.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram