/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/VIDEO/ Premieră. A fost lansat trailerul ultimului film din trilogia „Fifty Shades”

11 septembrie 2017, ora 11:33

Fifty Shades Freed este un film romantic, după romanul erotic cu același nume, scris de E. L. James, care se preconizează că va apărea de Ziua Îndrăgostiților în luna februarie din anul 2018. Acest film urmează seria „Cincizeci de umbre ale lui Grey”, cele două filme precedente fiind considerate foarte bune și fiind vizionate de către mulți cinefili încă de la lansarea acestora.

Este anticipat că filmul va avea un fir epic nou, în care Chiristian Gray și Anastasia Steele se vor căsători și vor da naștere unui copil, iar șeful Anastasiei, Jack fiind foarte revoltat de împlinirea celor doi, va decide să îl omoare pe protagonistul principal, Grey.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram