/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa și prognoză sumbră! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

Vinurile moldovenești apreciate cu medalii de aur în cadrul unei expoziții internaționale din Coreea de Sud

missing
11 septembrie 2017, ora 11:44

Cea de a cincea ediție a expoziției a găzduit o conferință specializată – Asia Wine Buyers Conference, la care au asistat circa 50 de importatori, distribuitori, retaileri din țările asiatice. În cadrul acestui eveniment, țara noastră a prezentat un master class despre vinurile din Moldova.

De asemenea, expoziția a integrat și cel mai mare concurs de vinuri din regiune – Asia Wine Trophy 2017, organizat sub patronajul Organizației Internaționale a Viei și Vinului (OIVV). În competiție s-au înscris 4.000 de mărci de vinuri din întreaga lume.

La final, patru vinuri moldovenești au fost apreciate cu medalii de aur (Carpe Diem Femme Fatale 2016, Carpe Diem Sauvignon Blanc 2016, Fautor Negre 2015, Casa Veche Saperavi 2016) și una cu medalie de argint (Carpe Diem Viorica 2016).

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram