/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Cearta între avocații lui Platon și judecătoarea care examinează dosarul acestuia. Apărătorii au cerut recuzarea acesteia

12 septembrie 2017, ora 16:25

Ieri noaptea am primit un SMS de la așa numita grefieră a doamnei Moscalciuc care ne-a informat că ședința de judecată nu va avea loc la ora 13, dar la ora 11. E o încălcare extrem de gravă încă o dată comisă de mult stimata doamnă Moscalciuc. Noi nu putem avea încredere în această magistrată care examinează cauza penală fără avocații aleși”, afirmă avocatul Eduard Rudenco.

Să ne spuneți doar cum comentați acțiunile avocaților ? Păi am spus, nu le comentez nici într-un fel. Întrebați avocații”, a spus în schimb procurorul Alexandru Cernei.

Veaceslav Platon are deja trei dosare pe rol. Prima cauza, privind fraudele din BEM, în care omul de afaceri a fost condamnat la 18 ani de închisoare, se află pe masa magistraților Curții de Apel. În paralel, Judecătoria Buiucani examinează dosarele privind tentativa de escrocherie în proporții deosebit de mari, dar și de corupere a mascaților de la „Pantera” de către Platon. În toate cele trei cauze Platon se declara nevinovat.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram