Dorin Chirtoacă a aflat despre referendumul său de demitere în timp ce vopsea ușa de la intrare, ultima ce i-a mai rămas în reparația pe care o face la casa părintească.

„Pe lângă arest și suspendare, avem și referendum. Deci, de azi suntem în campanie electorală, într-un fel? Înseamnă că trebui să pot să merg să mă întâlnesc cu alegătorii, sau raportul pentru 10 ani de activitate o să-l dau de aici pe pe vârful casei de la Colonița? Bine, astăzi terminăm vopsitul și la referendum revenim zilele viitoare”, a scris Dorin Chirtoacă pe pagina sa de Facebook.

Edilul este indignat de faptul că referendumul va fi organizat de ziua de naștere a lui Mihai Ghimpu: „Cineva dorește să îi facă un cadou?”. Chirtoacă susține că acest lucru denotă „nimicnicia celor care l-au pus la care, trâmbițat, trecut prin judecați și CMC”.

Referendumul de demitere a primarului general Dorin Chirtoacă va avea loc pe 19 noiembrie. O decizie în acest sens a fost luată în cadrul Consiliului Municipal, fiind susținută de 26 de consilieri.

Ieri, 11 septembrie, Judecătoria Buiucani a prelungit mandatul de arest al lui Dorin Chirtoacă, pentru încă 30 de zile, în dosarul parcărilor cu plată. Totodată, i-a fost respinsă cererea privind părăsirea țării pentru a participa la Congresul puterilor locale.

Foto: Facebook/Dorin Chirtoacă

Foto: Facebook/Dorin Chirtoacă

Foto: Facebook/Dorin Chirtoacă