/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

Chirtoacă indignat de decizia CMC: „Este cinic să pui referendumul de ziua de naștere a lui Mihai Ghimpu”

missing
12 septembrie 2017, ora 14:39

„Pe lângă arest și suspendare, avem și referendum. Deci, de azi suntem în campanie electorală, într-un fel? Înseamnă că trebui să pot să merg să mă întâlnesc cu alegătorii, sau raportul pentru 10 ani de activitate o să-l dau de aici pe pe vârful casei de la Colonița? Bine, astăzi terminăm vopsitul și la referendum revenim zilele viitoare”, a scris Dorin Chirtoacă pe pagina sa de Facebook.

Edilul este indignat de faptul că referendumul va fi organizat de ziua de naștere a lui Mihai Ghimpu: „Cineva dorește să îi facă un cadou?”. Chirtoacă susține că acest lucru denotă „nimicnicia celor care l-au pus la care, trâmbițat, trecut prin judecați și CMC”.

Referendumul de demitere a primarului general Dorin Chirtoacă va avea loc pe 19 noiembrie. O decizie în acest sens a fost luată în cadrul Consiliului Municipal, fiind susținută de 26 de consilieri.

Ieri, 11 septembrie, Judecătoria Buiucani a prelungit mandatul de arest al lui Dorin Chirtoacă, pentru încă 30 de zile, în dosarul parcărilor cu plată. Totodată, i-a fost respinsă cererea privind părăsirea țării pentru a participa la Congresul puterilor locale.

Foto: Facebook/Dorin Chirtoacă

Foto: Facebook/Dorin Chirtoacă

Foto: Facebook/Dorin Chirtoacă

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram