Dorin Chirtoacă a aflat despre referendumul privind demiterea sa în timp ce făcea reparație la casa părintească de la Colonița. Primarul suspendat a scris cu vopsea, pe ușa casei, data referendumului și a postat imaginile pe Facebook, menționând că este împotriva refendumului.

„Ușa casei este vopsită, am făcut un lucru util, în timp ce unii ani de zile nu fac nimic și umblă numai cu cioara vopsită! Cu această ocazie pe „panoul electoral” improvizat, în condiții de arest, a apărut și mesajul necesar pentru referendum. Deci, noi suntem gata de referendum, dar ei?”, a scris Dorin Chirtoacă pe pagina sa de Facebook.

Anterior, primarul a fost indignat de faptul că referendumul va fi organizat de ziua unchiului său, Mihai Ghimpu.

Referendumul de demitere a primarului general Dorin Chirtoacă va avea loc pe 19 noiembrie. O decizie în acest sens a fost luată în cadrul Consiliului Municipal, fiind susținută de 26 de consilieri.

Ieri, 11 septembrie, Judecătoria Buiucani a prelungit mandatul de arest al lui Dorin Chirtoacă, pentru încă 30 de zile, în dosarul parcărilor cu plată. Totodată, i-a fost respinsă cererea privind părăsirea țării pentru a participa la Congresul puterilor locale.

Foto: Facebook/Dorin Chirtoaca

Foto: Facebook/Dorin Chirtoaca

Foto: Facebook/Dorin Chirtoaca

Foto: Facebook/Dorin Chirtoaca