/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/FOTO/ Chirtoacă și-a pregătit deja și un panou electoral improvizat: „Nu referendum”

12 septembrie 2017, ora 21:15

„Ușa casei este vopsită, am făcut un lucru util, în timp ce unii ani de zile nu fac nimic și umblă numai cu cioara vopsită! Cu această ocazie pe „panoul electoral” improvizat, în condiții de arest, a apărut și mesajul necesar pentru referendum. Deci, noi suntem gata de referendum, dar ei?”, a scris Dorin Chirtoacă pe pagina sa de Facebook.

Anterior, primarul a fost indignat de faptul că referendumul va fi organizat de ziua unchiului său, Mihai Ghimpu.

Referendumul de demitere a primarului general Dorin Chirtoacă va avea loc pe 19 noiembrie. O decizie în acest sens a fost luată în cadrul Consiliului Municipal, fiind susținută de 26 de consilieri.

Ieri, 11 septembrie, Judecătoria Buiucani a prelungit mandatul de arest al lui Dorin Chirtoacă, pentru încă 30 de zile, în dosarul parcărilor cu plată. Totodată, i-a fost respinsă cererea privind părăsirea țării pentru a participa la Congresul puterilor locale.

Foto: Facebook/Dorin Chirtoaca

Foto: Facebook/Dorin Chirtoaca

Foto: Facebook/Dorin Chirtoaca

Foto: Facebook/Dorin Chirtoaca

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram