/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

PD și-a propus să modifice Constituția. Integrarea Europeană s-ar putea regăsi în Legea Supremă

missing
12 septembrie 2017, ora 12:06

Plahotniuc susține că inițiativa PD-ului vine ca urmare a Hotărârii Curții Constituționale (CC) cu nr. 24 din 9 septembrie 2014 prin care CC a constatat că orientarea spre spațiul valoric democratic european este un element definitoriu al identității constituționale a R. Moldova.

Președintele PD-ului susține că fac acest lucru pentru ca să le fie clar tuturor că direcția spre care mergem este integrarea Europeană, iar toate instituțiile statului să acționeze doar pe această direcție „indiferent de schimbările politice care au loc în viitor sau de interesele unor sau altor persoane”, a conchis Plahotniuc.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram