Irina Cacialova, femeia de 31 de ani, care a dispărut la Țipova pe 10 septembrie, a fost găsită fără semne de viață lângă o cascadă din regiune. Salvatorii au reușit să o găsească cu ajutorul unui adolescent local care cunoște împrejurimile. Corpul neînsuflețit a fost descoperit la ora 13:29, lângă Cascada Moartă, o zonă periculoasă din această zonă.

Update 14.24: Din informațiile preliminare, femeia ar fi căzut într-o grotă. În acest moment, alpiniștii încearcă să-i recupereze trupul, iar polițiștii nu au acces pentru că e o zonă periculoasă.

Știrea inițială: Irina a dispărut în timp ce se afla în excursie la mănăstirea Țipova cu câțiva prieteni, care practicau yoga. Duminică, 10 septembrie, un coleg a observat că Irina a dispărut. A fost sunat soțul acesteia, care a anunțat poliția. Femeia locuia în orașul Ialoveni și avea doi copii.

La fața locului pentru misiunea de căutare au fost antrenați 59 de salvatori dintre care alpiniști și chinologi formând 6 grupuri de lucru. Pentru stabilirea locului aflării persoanei au lucrat polițiști din cadrul Inspectoratului General de Poliție.