/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

/VIDEO/ Două mașini, făcute zob. Unul din șoferi a urcat beat la volan: „N-am consumat nimic. Am slăbiciune”

missing
12 septembrie 2017, ora 18:34

Vinovat de producerea accidentului ar fi bărbatul de 46 de ani care se deplasa din sectorul Centru al capitalei spre Ciocana. Acesta era beat criță.

„Veneam de acolo, am vrut să-l depășesc, n-am reușit să rotesc volanul și gata. Bere, apă dulce”, a declarat pentru TV8 unul din șoferi.

„N-am consumat nimic. Cum nu, dacă abia vă țineți pe picioare? Am slăbiciune”, a declarat al doilea șofer.

Celalalt sofer, de 23 de ani, se afla la volanul unui Ford. Acesta spune că a încercat să evite impactul, dar nu a reușit. „Eu veneam de la lucru, veneam în vale. Am văzut că el vine repede spre mine și au am vrut să mă feresc, dar n-am reușit”.

„Am fost informați despre accidentul rutier cu implicarea a două mijloace de transport de model Kia și Ford. Fordul se deplasa pe strada Vadul lui Voda spre uzinelor, automobilul Kia se deplasa spre uzinelor spre Vadul lui Vodă”, susține Radu Moșneaga, Serviciul de documentare a accidentelor rutiere.

Poliția a deschis o anchetă. Nivelul de alcoolemie în aerul expirat al șoferului beat era de 1,5 promile.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram