/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

Nistor Grozavu, împuternicit să semneze acordul de grant cu BERD pentru Apă-Canal

missing
13 septembrie 2017, ora 06:00

Directorul general al SA „Apă-Canal Chișinău”, Veronica Herța, a declarat că banii sunt pentru lucrările de reparație la Stația de epurare. Acestea vor presupune reabilitarea Stației de epurare și a structurii rezistente pe linia apei, construcția unei noi stații de pompare a apelor uzate și construcția de noi linii de tratare a nămolului.

Totodată, Veronica Herța a spus că urmează să fie instalate îngroșătoare pentru nămol și sistem de colectare a gazelor rezultate din procesul de descompunere a deșeurilor naturale. Gazele generate vor fi stocate în generatoare de gaze speciale și vor fi utilizate la producerea energiei necesare pentru teritoriul Stației de epurare.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram