A fost încolțit de un câine vagabond în timp ce se juca afară. Un băiat din Comrat a ajuns aseară la spital, după ce un maidanez s-a năpustit asupra lui, provocându-i mai multe răni. Potrivit medicilor, starea pacientului s-a ameliorat, dar va rămâne internat în spital. Mama băiatului a refuzat să vorbească cu presa.

Copilul de 9 ani din Comrat, care a fost muscat de un maidanez si a fost operat la un spital din capitala, se afla in stare grava. Acesta a fost atacat in timp ce se intorcea de la scoala –

Noi nu dorim să dăm nici un interviu”, a spus mama băiatului.

Băiatul de 9 ani este internat la Institutul Mamei și a Copilului din Chișinău. Medicii spun că leziunile provocate de mușcăturile câinelui sunt de gravitate medie. „În mod urgent copilul a fost spitalizat. În mod urgent s-a efectuat prelucrarea chirurgicală primară cu plastia defectului care a urmat după traumatism”, a explicat medicul Silvia Railean.

Poliția a fost anunțată de o vecină. Copilul a fost mușcat de mai multe ori, fiindu-i grav afectată buza de sus. „Copilul a fost speriat și are multe mușcături ale câinelui. Câinele i-a rupt buza de sus a băiatului, total a fost ruptă. Plus încă 5 mușcături din partea dreaptă în regiunea umărului și 4 mușcături în partea umărului stâng”.

Maidanezul a fost împușcat.