/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa și prognoză sumbră! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

Ziua Națională a Vinului 2017: Când și unde va avea loc marele eveniment

missing
13 septembrie 2017, ora 06:35

Evenimentul este la cea de-a XVI-a ediție și se va desfășura în intervalul orelor 09.00 – 23.00 în Piața Marii Adunări Naționale și în Scuarul Catedralei Mitropolitane și va reuni 40 de producători de vin.

În timpul evenimentelor, transportul public va fi sistat pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt, în perimetrul străzilor G. Bănulescu-Bodoni și A. Pușkin. Transportul va fi redirecționat pe străzile adiacente în perioada 5-9 octombrie.

Festivalul va fi organizat de Oficiul Național al Viei și Vinului și SC „Media Show Grup”, în colaborare cu Ministerul Agriculturii și Industriei Alimentare și Asociația Producătorilor și Exportatorilor de Vinuri din Moldova.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram