/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

Au adus acasă 10 medalii. Sportivii moldoveni s-au întors învingători de la Campionatul European de Kick Box-WAKO

missing
14 septembrie 2017, ora 12:50

În cadrul unei conferinețe, luptătorii au afirmat că competiția a fost una acerbă, iar adversarii au fost bine pregătiți. Preşedintele Federaţiei Naţionale de Oriental – Kickboxing Todor Gorea a menționat că este mândru de victoria fiecărui sportiv remarcând importanța rezultatelor obţinute şi perseverenţa de care au dat dovadă.

La această competiție Republica Moldova a fost reprezentată de 14 sportivi din Chișinău, Tiraspol, Basarabeasca, Fălești și Dubăsari.

Campionatul s-a desfășurat în perioada 2-10 septembrie, în or. Skopje (Macedonia). În total au participat peste 2000 mii de sportivi din 37 de țări.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram