/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

/VIDEO/ Le-au promis că se vor pomeni cu droguri și muniții. Primarii Partidului Nostru susțin că sunt amenințați de PD

missing
14 septembrie 2017, ora 19:02

Reprezentanții Partidului Democrat ajung la consilierii noștri și prin intermediul amenințărilor. Le promit că dacă nu vor părăsi „Partidul Nostru” și nu vor adera la Partidul Democrat, sau să rămână se vor pomeni cu droguri, arme și muniții, iar apoi le for fi intentate dosare penale”, a declarat consilierul municipal din Bălți Nicolai Grigoroșin.

Aceștia susțin că nu doar consilierii din Bălți au fost amenințați.

În ultima perioadă relativ recent am fost preîntâmpinată din surse foarte demne de încredere că poliția locală a primit indicații ca în termeni cât mai restrânși, primarul să fie înlăturat din funcție, cel puțin arest la domiciliu”, afirmă primarul orașului Drochia din partea Partidul Nostru, Nina Cerepeu.

În acest sens, membrii Partidului Nostru au înaintat un demers către misiunile diplomatice din Republica Moldova, dar și către instituțiile europene.

„Atragem atenția Comunității Internaționale asupra terorii declanșate de regimul banditesc al lui Plahotniuc împotriva opoziției din țară”, spune vicepreședintele „Partidului Nostru”, Elena Grițco.

Contactat de TV8, purtătorul de cuvânt al PD, Vitalie Gamurari, a spus că Partidul Democrat nu comentează aceste acuzații, menționând doar că PD este preocupat de reforme și că democrații sunt deschiși pentru a colabora în interesul cetățenilor.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram