/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

Au atacat Guvernul la Curtea Constituțională. Avocații medicilor rezidenți cer ridicarea excepției de neconstituționalitate

missing
15 septembrie 2017, ora 19:06

„Această Hotărâre de Guvern este lipsită de suport legal, pentru că Hotărârile de Guvern se emit pentru executarea legilor conform art.102 din Constituție. Iar această lege care nu are drept fundament pentru emiterea ei,” a declarat pentru TV8 Oleg Efrim.

Prin urmare, procesul la Judecătorie a fost solicitat pana când Curtea Constituțională se va expune în privinața solicitării avocaților. Prin Hotărârea respectiva de Guvern au fost acționați în instanța de judecată aproape 103 medici rezidenți care și-au făcut studiile la buget, dar au refuzat să activeze în localitățile unde au fost repartizați.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram