/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Atac cu drone și reuniune NATO-Ucraina. Zelenski confirmă: Kievul a lovit un aerodrom în Crimeea

Două tinere din Moldova, declarate oficial cetățence model într-o localitate din Italia

missing
15 septembrie 2017, ora 10:24

Cele două moldovence premiate sunt Ana Gore și Plesca Doina. Potrivit presei italiene, cele două tinere, dar și celelalte nouă persoane au primit un certificat ce atestă calitățile lor profesionale, precum și rolul de ambasadori ai muncitorilor străini în acest oraș și a comunității non-italiene din regiune.

Premiile le-au fost oferite de către primarul Massimo Mallegni și de președintele Consiliului, Francesca Bresciani, împreună cu liderii Rossano Forassiepi, Pietro Lazzerini, Michele Lari și Alberto Giovannetti la deschiderea adunării municipale.

Cele 11 persoane au o trăsătură comună: cu muncă și seriozitate, au favorizat integrarea lor și a conaționalilor în comunitatea din care fac parte.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram