În seara zilei de ieri, 14 septembrie, un cetățean a descoperit un cadavru în stare de putrefacție în apropierea unui lac din sectorul Râșcani, în preajma străzii Braniște.

„Informația la poliție a parvenit prin intermediul serviciului 902 când un cetățean ar fi trecut prin preajma unui lac din sectorul Rîșcani și ar fi observat cadavrul unei persoane. La fața locului imediat s-a deplasat grupa operativă și a fost solicitată intervenția medicului legist. Vizual părea a fi de genul feminin întrucât nu s-a stabilit cu exactitate genul, pentru că era în stare avansată de putrefacție”, a menționat pentru TV8, ofițerului de presă al Poliției Capitalei, Adrian Jovmir.

Cadavrul a fost transportat la Centrul de Medicină Legală și urmează să fie supus autopsiei pentru a stabili cu exactitate cauza decesului, precum și circumstanțele în care a ajuns acolo.

Concomitent, serviciile de investigație au scopul de a identifica cadavrul, cine sunt rudele sau membrii familii. În dependență de rezultatul expertizei medico-legale urmează să fie dată o apreciere juridică conform legislației penale în vigoare.