Descoperire macabră într-un parc din capitala. Trupul aflat în descompunere al unei femei a fost găsit de un copil. Acesta a anunțat un bărbat care se odihnea în apropiere, care, la rândul său, a chemat poliția. Cadavrul femeii a fost transportat la Centrul de Medicină Legala pentru a fi stabilită cauza decesului.

Locul unde a fost găsit cadavrul este împânzit de buruieni înalte. Se presupune ca din aceasta cauză nimeni nu l-a văzut până acum. Trupul, aflat în descompunere, a fost zărit de un copil care trecea prin preajmă. S-a speriat și a chemat un bărbat care juca volei în apropiere, iar acesta a chemat poliția.

„A venit un copil și i-a spus unuia dintre jucătorii de volei, că acolo a văzut o femeie. El a mers, a văzut corpul neînsuflețit și a sunat la poliție. Aceștia au venit au executat tot și au deschis proces”, susține Grigorii Voleanin, martor ocular.

Oamenii legii urmează să stabilească identitatea femeii, condițiile în care a ajuns acolo și rudele acesteia.

Vizual, aceasta părea a fi de genul feminin, nu putem spune cu exactitate genul deoarece cadavrul este în stare de putrefacție avansată. Cadavrul a fost transportată la Centrul de Medicină Legală”, a explicat ofițerul de presă al Poliției Capitalei, Adrian Jovmir.

Locuitorii din preajmă spun că nu cunosc nimic și că nu au văzut ceva suspect în ultima perioadă.

Da vă spun deodată nu am auzit așa ceva, eu trăiesc aici, ies la plimbare, văd lume cu copii nu am auzit”;

Am fost acasă și nici nu am auzit nimic”.

În funcție de rezultatele expertizei medico-legale, oamenii legii urmează să califice juridic acest caz.