/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/VIDEO/ Fetița care s-a opărit cu apă clocotită, externată. Medicii au supus-o la o operație plastică

15 septembrie 2017, ora 19:04

Familia micuței a fost alături de ea pe tot parcursul tratamentului. Au investit toate resursele pentru ca fetița să-și revină. Părinții cred că intervenția urgentă a echipajului SMURD-Iași le-a salvat copila.

Medicii din Briceni spuneau că trebuie cât mai urgent și cât mai operativ”, spune tatăl micuței.

Veneam cu speranța că nu mai este, și în fiecare dimineață, dacă îi dădeam mâncarea știam că e vie. Au fost niște emoții pe care le-am trăit foarte greu”, mărturisește mama, Ludmila Novițchi.

Deși a fost externată astăzi, micuța va continua să fie monitorizată de medici. Aceasta nu o va împiedica, însă, să-și trăiască copilăria alături de cei doi frați mai mari și să se bucure de absolut toate oportunitățile vârstei.

S-a aflat în secția de reanimare timp de patru săptămâni, s-a efectuat terapia corespunzătoare, pe parcurs starea generală cu ameliorare. A 22-a zi de la internare s-a efectuat intervenția chirurgicală”, explică medicul chirurg combustiolog, Angela Damian.

Tragedia a avut loc luna trecută. Fetița se afla în vizită la bunici, în comuna Trebisăuți, raionul Briceni. Într-un moment de neatenție, ea s-a împiedicat de o căldare plină cu apă clocotită. Lichidul s-a revărsat peste ea, provocându-i arsuri pe 65 la sută din suprafața corpului.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram