/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Îți cauți un post de muncă? Atunci ești așteptat la două târguri de muncă în Chișinău, dintre care unul online

16 septembrie 2017, ora 08:40

Pe 12 octombrie se va desfășura târgul locurilor de muncă din Chișinău în incinta Centrului de Cultură şi Istorie Militară (Casa Armatei), mun. Chișinău, str. Tighina, 47.

La eveniment sunt așteptate persoanele fără un loc de muncă, veterani, persoane angajate, dar care doresc să-şi schimbe locul de muncă, candidaţi cu experienţă profesională, tineri specialişti sau cei care nu deţin o profesie/meserie.

Tot, din 12 septembrie se va începe și târgul online al locurilor de muncă, cu tematica „Locuri de muncă în Chișinău”, care se va desfășura până pe 18 octombrie 2017. Acesta va fi disponibil pe platforma www.e-angajare.md, unde ai posibilitatea să aplici direct CV-ul pentru job-ul potrivit.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram