/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Motivul pentru care Ryanair anulează 40-50 de zboruri pe zi

16 septembrie 2017, ora 17:41

Compania Ryanair anuleaza 40-50 de zboruri pe zi „din cauza unei restanțe a concediului pentru personal”, scriu The Guardian si The Independent.

Ziarele britanice citează un purtător de cuvânt al Ryanair care declară: „Am operat un program record (și ca trafic) în lunile de vârf iulie și august, dar acum trebuie să alocam concediul anual piloților și echipajului de cabină în septembrie și în octombrie, în timp ce încă se execută cea mai mare parte a programului nostru de vara”.

Reprezentantul Ryanair a mai spus că rata curselor care ajung la timp a scăzut sub 80%, ceea ce este „inacceptabil”. „Anulând 2% din zboruri în următoarele șase săptămâni, înainte ca programul nostru de iarna să înceapă în noiembrie, putem îmbunătăți punctualitatea la obiectivul de 90%”, a mai spus purtătorul de cuvânt al companiei.

Prin anularea a 40 de zboruri pe zi în următoarele șase săptămâni, la un grad de încărcare a aeronavelor de 90%, vor fi afectați 285.000 de pasageri.

Compania aeriana promite că pasagerii afectați vor fi transferați pe alte zboruri sau vor primi banii înapoi pe biletele de avion.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram