/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/FOTO/ În spatele centrul comercial ELAT, ar urma să fie ridicat un hipermarket Kaufland. În zonă ar putea apărea un pasaj subteran

17 septembrie 2017, ora 13:29

În acest context, Pretura sectorului Botanica anunţă despre organizarea repetată a consultărilor publice asupra Proiectului „Planul Urbanistic Zonal privind valorificarea terenurilor cu numerele cadastrale 0100110465 și 0100110599 din bd. Decebal, 99.”

Consultările publice vor avea loc pe data de 5 octombrie, ora 10:00, în incinta Sălii de festivități a Preturii sectorului Botanica (str. Teilor, 10). Autorul proiectului: Societatea cu răspundere limitată „MARHITRAV-ATM”.

Autoritățile roagă persoanele interesate să participe la consultările publice şi să se pronunțe asupra proiectului propus.

De asemenea, recomandările pot fi expediate și în adresa Preturii de sector: str. Teilor, 10, MD – 2043 sau pe adresa electronică a Preturii: pretura.botanica@pmc.md.

Potrivit unui punct din proiect, pentru a fluidiza traficul din zonă ar urma să fie lărgit drumul din strada Zelinschi de la două la patru benzi. Iar la intersecția străzilor Decebal și Zelinschi se propune crearea unui rond și realizarea unui pasaj subteran. Nu se cunoaște însă cine ar urma să acopere aceste cheltuieli.

Totodată, dacă proiectul va fi votat de CMC, stația de așteptare a troleibuzului ar urma să fie strămutată, să fie defrișată o alee de castani, să fie strămutați mai mulți piloni din beton armat și să mai fie strămutate două chioșcuri.

Vedeți mai jos proiectul supus dezbaterilor:

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram