/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

/FOTO. VIDEO/ Mitropolitul Vladimir a devenit fotbalist. Mitropolia Moldovei are și o echipă de fotbal

17 septembrie 2017, ora 11:18

La ceremonia de deschidere a competiţiei care a avut loc pe stadionul orăşenesc din Cricova au participat Înaltpreasfinţitul Vladimir, Mitropolitul Chişinăului şi Întregii Moldove, Ruslan Flocea, Secretar General al Aparatului Preşedintelui R. Moldova, Serafim Munteanu și alții.

În prima semifinală, echipa eparhială de fotbal din oraşul Moscova, Rusia, a trecut cu scorul de 6-2 de echipa eparhială din oraşul Chişinău.

În cel de-al doilea meci al zilei, formaţia Mitropoliei Moldovei a obţinut o victorie spectaculoasă, scor 7-5, în faţa formaţiei eparhiale din Sankt Petersburg, Rusia.

Finalele turneului sunt programate pentru duminică, 17 septembrie, la CPSM de la Vadul lui Vodă cu începere de la ora 12-00, respectiv 14-00.

Foto: Facebook / Vadim Caftanat

Foto: Facebook / Vadim Caftanat

Foto: Facebook / Vadim Caftanat

Foto: Facebook / Vadim Caftanat

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram