/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 783: Explozii, pericol atomic și noi reguli de mobilizare pentru armata ucraineană

Planificați să traversați frontiera cu România? Evitați punctul de trecere Sculeni. Aici s-au format cozi

missing
18 septembrie 2017, ora 20:04

În acest sens, Poliția de Frontieră a suplimentat numărul de polițiști de frontieră, a dispus mărirea numărului de tehnică portativă de citire a documentelor de călătorie, inclusive a redirecționat traficul pe arterele libere.

În scopul susținerii participanților la traficul transfrontalier, recomandăm evitarea pe cât e posibilă trecerea prin punctul de trecere vizat și alegerea altor puncte de trecere din proximitate.

La fel, consultarea aplicației „TRAFIC ONLINE” de pe pagina oficială a Poliției de Frontieră, care prezintă media timpilor de aşteptare în punctele de trecere a frontierei (rutier) pentru toate categoriile de mijloace de transport. Și nu în ultimul rând, manifestarea de înțelegere, răbdare și disciplină, ținând cont de regulile de aflare și traversare a frontierei de stat.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram