Poliția de Frontieră vă informează că la ora actuală în punctul de trecere Sculeni este îngreunată circulația din cauza unei probleme tehnice la procesarea pașapoartelor în baza de date a IGPF. Pe sensul de intrare în RM sunt 55 de autoturisme,iar pe sensul de ieșire din țară – 10 autoturisme.

În acest sens, Poliția de Frontieră a suplimentat numărul de polițiști de frontieră, a dispus mărirea numărului de tehnică portativă de citire a documentelor de călătorie, inclusive a redirecționat traficul pe arterele libere.

În scopul susținerii participanților la traficul transfrontalier, recomandăm evitarea pe cât e posibilă trecerea prin punctul de trecere vizat și alegerea altor puncte de trecere din proximitate.

La fel, consultarea aplicației „TRAFIC ONLINE” de pe pagina oficială a Poliției de Frontieră, care prezintă media timpilor de aşteptare în punctele de trecere a frontierei (rutier) pentru toate categoriile de mijloace de transport. Și nu în ultimul rând, manifestarea de înțelegere, răbdare și disciplină, ținând cont de regulile de aflare și traversare a frontierei de stat.