/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

/VIDEO/ Campionatul Bodyguarzilor. 100 de bodyguarzi, din 18 țări, și-au demonstrat abilitățile

missing
18 septembrie 2017, ora 17:28

Conducerea mașinii în condiții extreme a fost doar una din probele care a creat suspans în rândul spectatorilor. Cei de la Pază de Stat s-au descurcat ca la carte, înregistrând timpul de 1 minut și 8 secunde, care i-au plasat pe poziția a doua.

Ofițerul experimentat a rămas mulțumit de rezultatul obținut. „Rezultatul pe echipă îl avem destul de bun, destul de dificil și traseul, concurenții toți care au venit, au venit pregătiți, a fost o concurență destul de aprigă, dar mă bucur că am reușit să arătăm un rezultat bun”.

Si agenții din Ucraina, singurele fete din concurs, au dat dovada de măiestrie și profesionalism. Au fost și șoferi care au uitat că au în fața lor obstacole.

O alta probă dificilă a fost cea de escortare a unui oficial prin multime. Arbitrii au luat în calcul măiestria și reacția bodyguarzilor în caz de atac asupra celui pe care îl protejează.

Campionatul mondial „Bodyguard 2017” se va desfășura 3 zile în țara noastră și este, în premieră, găzduit de Republica Moldova. Competiția este organizată de Federația Internațională “Bodyguard”. În cele 8 ediții desfășurate, participanții de la Serviciul Pază și Protecție de Stat al Republicii Moldova au înregistrat mai multe performanțe notorii.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram