/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa, prognoză sumbră și acord NATO privind sistemele antiaeriene pentru Ucraina

62 de elevi și studenți vor primi burse de merit în anul de studii 2017-2018. Lista bursierilor

missing
19 septembrie 2017, ora 10:25

Astfel, 12 studenți din instituțiile de învățământ superior vor primi Bursa Republicii în valoare de 1385 de lei, iar 30 de studenți vor beneficia de Bursa Guvernului în sumă de 1155 de lei. Totodată, 20 de Burse Gaudeamus, în mărime de 840 de lei fiecare, vor fi acordate elevilor din instituțiile de învățământ profesional tehnic.

Listele candidaţilor la bursele de merit au fost aprobate în cadrul senatelor instituţiilor de învăţământ superior şi consiliilor profesorale ale instituţiilor de învăţământ profesional tehnic post-secundar, câștigătorii fiind selectaţi în baza unor criterii precum: media notelor, activităţile educaţionale, culturale, sportive, Curriculum Vitae, publicaţiile şi scrisorile de recomandare.

Achitarea burselor se va efectua de către fiecare instituţie de învăţământ în limitele alocaţiilor bugetare aprobate în acest scop.

Vezi aici:

Lista celor 30 de studenți care vor primi Bursa Guvernului în anul de studii 2017-2018

Lista celor 15 studenți care se vor bucura de o bursă lunară din partea Președintelui Dodon

Lista studenților cărora li se acordă Bursa Republicii în anul de studii 2017-2018

Lista celor 20 de studenți din colegii și centrele de excelență care au devenit bursieri Gaudeamus

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram