/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Vot final în Congres și exerciții NATO. Preotul de la înmormântarea lui Navalnîi, pedepsit

/FOTO/ Cum comentează Mănăstirea Saharna fotografia apărută în presă cu scrisorile aruncate la o groapă de gunoi

missing
19 septembrie 2017, ora 13:36

Administrația asigură creștinii că pomelnicele lăsate pentru o perioadă anumită la preoții, pe masa de la biserică sau trimise prin intermediul site-ului oficial al mănăstirii, sunt pomenite atâta timp cât este indicat pe pomelnic, după care sunt arse o dată în săptămână într-un loc special amenajat pe teritoriul mănăstirii.

„Ceea ce ține de „obiceiul” de a lăsa „dorințele” în crăpăturile din piatra a zidului mânăstirii rupestre – preoții mânăstirii nu duc nici o răspundere, încât acest obicei este „din popor”, nu este binecuvântat de preoții mânăstirii și nu are nici o tangență cu pomelnicele lăsate pentru pomenire la Sfântă Mănăstire”, menționează administrația Mănăstirii.

Foto: ortodox.md

Foto: ortodox.md

Foto: ortodox.md

Foto: ortodox.md

Foto: ortodox.md

Foto: ortodox.md

Foto: ortodox.md

Foto: ortodox.md

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram