/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: Odesa și Kiev – supuse atacurilor cu drone. Cel puțin șapte persoane au fost rănite

/VIDEO/ Alina Zotea și-a parcat neregulamentar Mercedesul lângă BNM. A creat ambuteiaj în zonă

missing
19 septembrie 2017, ora 17:51

Zotea a parcat sub semnul „Parcare interzisă”, indicator plasat în imediata apropiere a clădirii Băncii Națională. Activistul i-a lipit liberalei și un abțibild pe parbrizul Mercedesului. Incidentul a creat ambuteiaj în zonă și a avut loc astăzi, în prima parte a zilei.

La fața locului, deputata nu a comentat situația și a urcat repede în automobil. Aceasta era cât pe ce să accidenteze activistul „Stop Ham”.

Mercedesul cu numerele de înmatriculare Caz 1 îi aparține Alinei Zotea din 2014. Potrivit declarației pe avere, anul fabricației automobilului este 2007, iar Zotea l-a obținut prin donație. Valoarea acestuia este de 8.700 euro.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram