/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/VIDEO/ Asasinul campionului, Andrei Draceov, s-a predat. Suspectul riscă detenție pe viață

missing
19 septembrie 2017, ora 17:40

Unele surse susțin că suspectul a fost convins de diaspora caucaziană să se predea. Alții spun că individului pur și simplu i s-au terminat banii și nu se mai putea ascunde. Tatăl sportivului ucis a vorbit în premieră despre tragedie, anunțând că va cere cea mai dură pedeapsă pentru suspect.

„Mă mândream atât de mult cu el, pur și simplu am așa o durere, îmi pare atât de rău, nici nu știu. Dar viața totuși continuă. Acest nemernic a venit, eu socot că el l-a omorât pe fiul meu. Pur și simplu a luat și l-a omorât”, tatăl sportivului omorât, Constantin Draceov.

Campionul Andrei Draceov s-a stins la 20 august, după o bătaie în preajma unei cafenele. Draceov a căzut la pământ după mai multe lovituri în regiunea capului. Suspectul, Anar Allahveran, riscă de la 20 de ani de pușcărie sau chiar detenție pe viață.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram