O mamă a povestit despre grozăviile care i s-a întâmplat fiicei sale, care este internată pentru tratament la Spitalul Clinic de Psihiatrie din orașul Codru. Ea a scris pe o rețea de socializare că fiica sa, are sindromul Cornelia de Lange și se tratează în secția nr. 4 a spitalului. La o nouă vizită a observat că fata are nenumărate vânătăi pe corp, care ar fi fost provocate de angajații instituției.

Femeia spune că timp de două zile, copilul nu a fost adus la obișnuitele vizite de dimineață. Iar, sâmbătă seară, când a fost să o viziteze din nou, Cristina avea pe corp nenumărate vânătăi, care i-ar fi fost provocate de angajații spitalului. Femeia revoltată explică că și-a internat fata pentru ca ea să fie tratată și să primească îngrijirea corespunzătoare, nu să fie bătută.

Femeia susține că și-a făcut istoria publică pentru ca societatea să vadă ce se întâmplă cu adevărat în această instituție medicală.

Contactați de TV8, cei de la Spitalul de Psihiatrie ne-au declarat că nu cunosc nimic despre acest caz și că urmează să-l documenteze.

Vom reveni cu detalii.