/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 783: Lupte grele, pericol atomic și noi reguli de mobilizare! Oficial: 3 mari amenințări pentru Moldova

Un adolescent, transportat cu elicopterul de urgență la Institutul Mamei și Copilului. I s-a efectuat o operație complicată

missing
20 septembrie 2017, ora 18:29

Potrivit unui comunicat al Institutului Mamei și Copilului minorul a fost stabilizat la spitalul raional și transportat la Institutul Mamei și Copilului, în regim de urgență, pe linia AVIASAN, de către medicul reanimatolog din cadrul IMC. Acesta se află într-o stare extrem de gravă, cu leziuni severe la nivelul cutiei toracice, traumatism asociat.

S-a intervenit chirurgical, într-o operație extrem de complicată, prin care a fost evacuat sângele, suturate leziunile pulmonare, depistat defectul peretelui anterior al cutiei toracice.

Momentan, pacientul se află în stare extrem de gravă, în somn medicamentos, la respirație dirijată, în Secția Reanimare și Terapie Intensivă, din cadrul Institutului Mamei și Copilului.

O echipă multidisciplinară de medici, luptă în continuare pentru viața lui.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram