/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

/VIDEO/ Deținutul învinuit că l-a bătut pe Braguța rămâne în arest. Avocatul susține că clientul său doar s-a apărat

20 septembrie 2017, ora 18:30

Boris Bologan, care a stat în aceeași celulă cu Andrei Braguța în momentul în care acesta a fost maltratat în Izolator nu a venit astăzi la judecată.

Bologan Boris este învinuit de comiterea infracțiunii prevăzute de art.166 prim, ca și celelalte care au statut de învinuit pe acest caz. Persoana a făcut anumite declarații în calitate de învinuit pe care eu la moment nu vi le pot spune și nu pot invoca poziția pentru a nu prejudicia mersul anchetei”, a declarat procurorul, Victor Cazacu.

Avocatul lui Bologan, susține că clientul său doar s-a apărat, deoarece Andrei Braguța ar fi sărit la bătaie.

El pledează nevinovat, colaborează cu organele de urmărire penală de restabilire a tuturor circumstanțelor cazului dat, dar această colaborare nu urmează a fi interpretată că își recunoaște vinovăția imputată”, spune avocatul, Silviu Burlacu.

Trei polițiști și patru deținuți l-ar fi bătut pe Andrei Braguța. În consecință, acesta a murit. Procurorii spun că Braguța ar fi fost bătut de colegii de celulă. Doi dintre cei patru deținuți suspecți în acest caz au fost puși sub învinuire, iar trei polițiști sunt suspectați că nu l-au protejat pe Braguța.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram