Lionel Messi a uimit din nou. Argentinianul a contribuit cu patru goluri pentru FC Barcelona, care a umilit-o aseară pe Eibar cu 6-1. Catalanii au acumulat punctaj maxim după cinci etape disputate în La Liga.

FC Barcelona își continuă seria de câștiguri în campionatul spaniol și s-a desprins de marea rivală Real Madrid la 7 puncte. Ultima echipă „bătută” la propriu de Catalani a fost Eibar, care a încasat tocmai 6 goluri.

Catalanii au deschis scorul în minutul 21, după ce Messi a transformat un penalty obținut de Semedo. Paulinho a continuat sa „bombardeze” cu goluri, după o lovitură executată excepțional cu capul în minutul 38. Denis Suarez și-a trecut și el numele pe lista marcatorilor pentru a doua etapă consecutiv. Eibar a reușit să înscrie golul de onoare prin Enrich, în minutul 57. Messi a spulberat, însă, speranțele lui Armeros, reușind să înscrie încă de 3 ori.

Scor final- 6-1. Astfel, starul Argentinian a reușit pentru a 5-cea oară în carieră să marcheze un pocker – încă o performanță excepțională.