/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/VIDEO/ S-a automutilat în penitenciar. Administrația DIP i-ar fi interzis întrevederile cu rudele

20 septembrie 2017, ora 18:38

Am avut 100 de încălcări anterior și am un an de când nu am văzut pe nimeni din rude. Își bat joc, mâncare nu îmi dau. Azi m-am tăiat din nou. A venit doctorița și i-am zis să mă ducă la spital, dar nu vrea să mă ducă. A zis că dacă vreau să mă coase pe loc aici cu ledocain. Eu am zis că dacă îmi puneți narcoz da, dar dacă nu, nu”, afirmă deținutul Victor Gorincioi.

Deținutul a declarat pentru „crimemoldova” că incidentul s-a produs cu o săptămână în urmă, iar cei de la DIP spun că bărbatul s-ar fi automutilat încă pe 31 august. Victor Gorincioi se plânge că medicul din închisoare nu i-ar fi acordat ajutor corespunzător.

Au zis, de ce nu îți tai gâtul să mori mai repede. Mă provoacă și pe urmă zic că eu încalc. Dar cum să nu încalc dacă ei te aduc la așa condiții. Ei te provoacă, bagă sancțiuni. Stau unii în greva foamei, pentru că nu dau mâncare normală și lor le este tot una”, susține deținutul Victor Gorincioi.

Departamentul Instituțiilor Penitenciare susține însă că bărbatului i-a fost acordat ajutorul medical necesar și că, automutilându-se, deținutul a vrut să exercite presiuni asupra administrației penitenciarului. Condamnatul are de ispășit o pedeapsă de 12 ani pentru viol si furt.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram