Fiind în căutarea unei imagini subacvatice perfecte, unul din cei mai renumiți fotografi de aventură a acceptat provocarea de a se scufunda în apele ce înconjoară insula Kaway. Alături de el a fost și Kimi Werner, considerată cea mai bună scafandriera din lume. Călătoria subacvatica a celor doi exploratori s-a dovedit a fi una spectaculoasă.

În căutare de senzații tari, cei doi exploratori au ales o destinație mai deosebită. Insula Kauai, una din cele mai vechi din Haway, este cunoscută pentru pădurile sale tropicale, stânci și palmieri deosebiți, care se leagănă în bătaia vântului.

Grațiozitatea demonstrată în apă de Kim, dar și tunelurile subacvatice au generat senzații extraordinare și o experiență de neuitat fotografului aventurier, Justin Bastien. Cunoscut ca un vânător de imagini spectaculoase, neozeilandezul a acceptat provocarea și a surprins cele mai uimitoare imagini. Pentru Kim Werner, oceanul este o a doua casă. Fiind copil, principala sursă de hrană a familiei sale era oceanul, ea locuind izolat în apropierea coastei Maiu. Momentan, Kim deține titlul de campion național la scufundări în SUA.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!