/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

/DOC/ Salarii de 30 de mii de lei pe lună. Lista celor 100 mai bine plătite locuri de muncă vacante din R. Moldova

21 septembrie 2017, ora 15:16

La capătul opus se regăsesc posturile de muncă din sfera industriei ușoare, comunicații sau comerț cum ar fi: cusătoreasă, tehnician, sudor mase plastice, manager ș.a.. Salariile acestora încep de la două mii de lei și ajung până la șase/șapte mii de lei.

Doritorii sunt îndemnați să aplice CV-ul pentru ofertele corespunzătoare din listă accesând portalul angajat.md sau adresându-se la agențiile teritoriale pentru ocuparea forței de muncă.

Pentru informații suplimentare despre locurile de muncă vacante înregistrate în baza de date a Agenției Naționale pentru Ocuparea Forței de Muncă și condițiile de ocupare a acestora:
– vizitați agențiile teritoriale pentru ocuparea forței de muncă, conform domiciliului;
– contactați Centrul de Apel – Piața Muncii la nr. 080001000 (apel gratuit din R. Moldova) sau (+37322) 838414 (apel cu tarif normal din străinătate) de luni până vineri, în intervalul orelor 8.30 – 15.30;
– vizitați Centrul de Informare despre Piața Muncii, mun. Chișinău, str. Mitropolit Varlaam 90, de luni până vineri, orele 8.00 – 17.00;
– accesați portalul angajat.md.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram