/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/FOTO/ Grindină de mărimea unei nuci. Nordul Moldovei a fost afectat de ploaia cu grindină

21 septembrie 2017, ora 18:36

Imaginile au devenit virale pe internet după ce mai mulți locuitori ai regiunilor date au postat fotografii. Iar pământul din negru a devenit o parte alb. Deocamdată nu se cunosc dacă sunt pagube din cauza fenomenului.

UPDATE: Conform informațiilor Inspectoratului General pentru Situații de Urgență al MAI în urma ploilor cu vânt puternic și grindină înregistrate în după amiaza de 21 septembrie, mai multe localități din țară au fost afectate.

În raionul Florești, localitatea Cunicea, grindina a afectat peste 100 ha de livadă, iar în raionul Șoldănești au fost distruse 45 ha de livezi și 21 ha de soie.

În satul Olișcani, vântul puternic a deteriorat acoperișul gimnaziului, iar mai multe case au rămas descoperite în localitatea Chersac, raionul Telenești.

Comisiile pentru Situații Excepționale teritoriale urmează să estimeze suma prejudiciilor, după evaluarea consecințelor.

 

Foto: DSE

Foto: DSE

Foto: DSE

Foto: DSE

Foto: Instagram / @popa.nicolai

Foto: Instagram / @popa.nicolai

Foto: Instagram / @popa.nicolai

Foto: Olia Gheorghița

Foto: Viorel Lisnic

Foto: Viorel Lisnic

Foto: Viorel Lisnic

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram